Steel Pipe.png

TENTANG KAMI

Kami pakar dalam pembuatan dan pemasangan keluli tahan karat, keluli lembut, aluminium & kerja-kerja industri pembinaan.

SOON SHENG STEEL ENTERPRISE telah ditubuhkan selama lebih dari 10 tahun, adalah sebuah syarikat yang memberi tumpuan kepada pembuatan dan pemasangan keluli tahan karat, keluli lembut, aluminium, dan kerja-kerja industri pembinaan. Ibu pejabat kami terletak di Selangor, Malaysia. Kami pakar dalam pagar keluli tahan karat, jeriji tingkap & pintu, pagar balkoni, pagar tangga, awning, kabinet aluminium, pintu pagar tanpa trek, pergola awning aluminium komposit, dan siling reka bentuk jalur aluminium. Selain dari penggunaan di rumah, kami juga memberi tumpuan kepada kerja-kerja industri pembinaan seperti rak keluli tahan karat, tangki keluli tahan karat, platform keluli lembut, pemasangan pengimpal mesin, dan lain-lain.

KATEGORI

KAMI

KENAPA

PILIH KAMI

Versatility & Durability.png

Kebolehgunaan Dan Ketahanan

Quality Assurance.png

Jaminan Kualiti

Cost-Efficiency.png

Kecekapan Kos

Customization & Innovation.png

Penyesuaian Dan Inovasi

Vision

VISI

KAMI

Visi Soon Sheng Steel adalah menjadi nombor SATU dalam pelbagai reka bentuk perkhidmatan keluli. Menggunakan teknologi paling inovatif untuk mencipta rangkaian produk dan jenama yang bergaya dan mengutamakan keselamatan.

MISI

KAMI

Misi syarikat ini mudah. Kami menawarkan perkhidmatan dan pengalaman keluli tahan karat lima bintang kepada pelanggan sambil mendapat manfaat daripada harga yang berpatutan. Cipta nilai tanpa had untuk pelanggan dan hasilkan produk keluli tahan karat anda dengan usaha yang besar dan reka bentuk moden yang mewah.

Mission

BERITA

TERKINI KAMI

Maaf, tiada berita pada masa ini.